Yhdistys


EtäKärpät 
on pääosin Pohjois-Suomesta etelään muuttaneista Kärppähenkisistä koostuva kannatusyhdistys. Toiminnan pääpaino on pääkaupunkiseudulla, muttei sovi unohtaa myöskään Hämeen (Tampere, Hämeenlinna ja lähiseutu) vahvaa alajaostoa. Näiden lisäksi EtäKärpillä on jäseniä pitkin muutakin Etelä-Suomea ja muutama myös ulkomailla. Kaikkiaan jäseniä oli kauden 2012–2013 lopussa reilut 400, joista juniorijäseniä lähes 80.
EtäKärppien tavoite on kannustaa Kärppiä sekä näkyvästi että kuuluvasti ja edistää hyvää fanikulttuuria. EtäKärpät pitävät iloista meteliä keltamustien puolesta; pelin, vastustajan ja toisten fanien kunnioittamista unohtamatta. EtäKärpät näkyvät ja kuuluvat varsinkin etelän vieraspeleissä, mutta reissut kotiluolaan Raksilaan ovat tietenkin kauden kohokohtia. Tarvittaessa reissataan vaikka ympäri Eurooppaa. EtäKärpät ovat seuranneet joukkuetta myös ulkomaille: takana on 3 SuperSix turnausta Pietarissa sekä lukuisat European Trophy ottelut ympäri Eurooppaa.
Hallilla EtäKärpän tunnistaa etenkin yhdistyksen omasta fanipaidasta, jonka etupuolta koristaa Kärppälogo, mutta selästä löytyykin EtäKärppien logo.