ETÄKÄRPÄT 20V JUHLAVIIKONLOPPU, OSA 1/2: HIFK – Kärpät 4.10.2024


Juhlakausi starttaa todenteolla, kun EtäKärpät järjestää juhlaviikonlopun yhdessä Oulusta saapuvien Kärppäkannattajien kanssa. Juhlaviikonlopun ensimmäisenä otteluna nähdään perinteinen etelä vs. POHJOINEN kamppailu, kun Kärpät saapuu Helsinkiin ensimmäistä kertaa tänä syksynä HIFK:n vieraaksi. Huippuviikonloppu tiedossa, joten tule osaksi tunnelmaa ja hanki lippusi NYT!

HUOM! Lipunmyynti tähän HIFK – Kärpät otteluun tapahtuu ensimmäistä kertaa suoraan EtäKärppiä varten luodun Ticketmasterin linkin kautta. Tämä tarkoittaa, että vain EtäKärppien ja Kärppäkannattajien jäsenet ovat oikeutettuja lipunostoon kyseisen linkin kautta. Tarkemmat ohjeet alla kohdassa lippujen jako. EtäKärppien jäseneksi liityt helposti nettisivujemme kautta.

Hinnat

KatsomoJäsen
SeisomaanE118 € (+1,50€ tilausmaksu)
IstumaanE218 € (+1,50€ tilausmaksu)

Lippujen jako

Lipunmyynti tapahtuu EtäKärpille tehdyn Ticketmasterin linkin kautta.

HUOM! Valitse paikkasi itse katsomokartalta oikeasta katsomolohkosta sen mukaan haluatko istumaan (E2 katsomo) vai seisomaan (E1 katsomo). Jos valitset paikan seisomakatsomosta ja haluat istuen seurata peliä, niin teet itse tietoisen päätöksen, ettet välttämättä näe kunnolla peliä.

EtäKärppien jäsenet joilla ON mobiilijäsenkortti käytössä: Linkki Ticketmasteriin löytyy kohdasta ”TIEDOTTEET”. Ostotapahtumaa varten tarvitset myös salasanan, joka löytyy samasta tiedotteesta.

Lipunmyynti on avoinna 4.10. saakka. Seisomapaikkoja on jäljellä E1 katsomossa 56kpl (tilanne 2.10. klo 18)

Jokainen tulostaa tai tallentaa ostamansa lipun itse haluamallaan tavalla, esim. suoraan puhelimeen.

EtäKärppien viralliset etkot ennen ottelua klo 17:00-18:30 Triplan Draft Sports Barissa. EtäKärpille on varattu koko ravintolan päätytila. Tarjolla on pientä murtavaa ja EtäKärppiä Draftiin tulee tervehtimään urheilutoimenjohtaja Mikko Myllykoski.

Ottelun erätauoilla myynnissä EtäKärppien fanituotteita, mm. 20v juhlahuiveja. Voit myös ostaa huivin ennakkoon EtäKärppien verkkokaupassa ja noutaa sen Draftissa tai erätauoilla myyntipisteestä.

Ottelun jatkot järjestetään Helsingin IHKU:ssa. Klo 23:00 saakka EtäKärppien mobiilikortilla ja Kärppäkannattajien kortilla sisäänpääsy jonon ohi ja narikkamaksun hinnalla 3,50€. Klo 23:00 jälkeen normaalisti jonon kautta ja sisäänpääsy 10€.

ETÄKÄRPÄT TARJOAA ILMAISEN BUSSIKULJETUKSEN IHKUUN HETI OTTELUN JÄLKEEN!

Ilmoittautuminen

Ei erillistä ilmoittautumista. Lipunmyynti alustavasti avoinna edellä mainittujen ohjeiden mukaan 4.10. saakka.